Duunitori suosittelee
Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme KOLMEA AMMATTITAITOISTA AUTOMAALARIA Päijät-Hämeen alueelle. Olet etsimämme osaaja, mikäli: - omaat aiempaa kokemusta ajoneuvojen maalauksesta ja sinulla on työhön soveltuva koulutus - sinulla on kokemusta pohjatöiden tekemisestä sekä hionnasta Kyseessä on määräaikainen ma-pe 7-15:30. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja töitä on alustavasti vuoden loppuun. Tehtävissä menestyminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Hämeenlinna ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hämeenlinna rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hämeenlinna määräaikainen Hämeenlinna talonrakennus ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Citywork Häme Oy Y-tunnus 2069915-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut CityWork Häme Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 47 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus