Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Padasjoelle AARPORAAJAA. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta CNC-koneista ja Heidenhain-ohjauksen hallinnasta sekä kokemusta vastaavanlaisista töistä. Toivomme hakijalta myös metallialan koulutustaustaa. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto on välttämättömyys. Työt alkavat heti, joten toimi nopeasti. Työ tehdään kahdessa vuorossa ja on alkuun määräaikainen, jonka jälkeen siirtyminen asiakkaalle on mahdollista. Haluatko liittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Pälkäne kaivos- ja metallialan tehtävät Padasjoki kaivos- ja metallialan tehtävät Sysmä kaivos- ja metallialan tehtävät Kuhmoinen kaivos- ja metallialan tehtävät Hämeenlinna kaivos- ja metallialan tehtävät Kangasala kaivos- ja metallialan tehtävät Asikkala koneteollisuuden tehtävät Pälkäne koneteollisuuden tehtävät Padasjoki koneteollisuuden tehtävät Sysmä koneteollisuuden tehtävät Kuhmoinen koneteollisuuden tehtävät Hämeenlinna koneteollisuuden tehtävät Kangasala koneteollisuuden tehtävät Asikkala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pälkäne tehdas- ja tuotantotyöntekijät Padasjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sysmä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kuhmoinen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Hämeenlinna tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kangasala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Asikkala määräaikainen Pälkäne määräaikainen Padasjoki määräaikainen Sysmä määräaikainen Kuhmoinen määräaikainen Hämeenlinna määräaikainen Kangasala määräaikainen Asikkala kaivos- ja metallialan tehtävät koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Citywork Häme Oy Y-tunnus 2069915-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aarporaaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Citywork Häme Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Padasjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus