Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ Subway® - ravintolaan Lempäälän Ideaparkkiin. Missä olet, sinä aurinkoinen ja reipas tyyppi, jolla on paineen-sietokyky kunnossa ja huumorintaju tallella? Nyt on töitä tarjolla! Tiedät, että asiakaspalvelu- ja esimiestyöt ravintola-alalla ovat sinun juttujasi, sydämen asioita. Kova työtahti ei pelota vaan pikimmiten kiehtoo. Ravintolapäällikkö vastaa operatiivisesta toiminnasta, toimintojen kehityksestä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Lempäälä ravintola-alan asiakaspalvelu Lempäälä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi City Sub Oy Y-tunnus 2385756-8 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut City Sub Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus