Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Haemme RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ Subway® - ravintolaan Lempäälän Ideaparkkiin.

Missä olet, sinä aurinkoinen ja reipas tyyppi, jolla on paineen-sietokyky kunnossa ja huumorintaju tallella? Nyt on töitä tarjolla! Tiedät, että asiakaspalvelu- ja esimiestyöt ravintola-alalla ovat sinun juttujasi, sydämen asioita. Kova työtahti ei pelota vaan pikimmiten kiehtoo.

Ravintolapäällikkö vastaa operatiivisesta toiminnasta, toimintojen kehityksestä ja valvonnasta, myynnin ja tuloksen tavoitteiden saavuttamisesta, henkilökunnan rekrytoinnista, koulutuksesta ja kannustamisesta, tuotteiden valmistuksesta, ravintolan siisteydestä ja asiakaspalvelu- ja myyntityöstä Subway®- konseptin mukaisesti. Työ on pääosin suorittavaa työtä. Työ alkaa koulutusjaksolla ketjun toimintaan ja tuotteisiin lokakuun 2016 aikana.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä ja ravintola-alan työstä. Oletko sinä siis iloinen, reipas, asiakaspalveluhenkinen, sekä esimiehen mentaliteetin omaava henkilö? Jos näin on, niin etsimme juuri sinua! :)
Olet valmis tarttumaan haasteeseen, olet innokas ja nopea oppimaan uutta sekä haluat tehdä työsi joka päivä parhaalla mahdollisella tavalla!

Lähetä hakemus osoitteeseen riku.valve@subway.fi / tero.vuorio@subway.fi tai http://www.subway.fi/fi/info/toihin (Ideapark, Lempäälä)

Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.subway.fi Työnantaja: City Sub Oy Sijainti: Ideaparkinkatu 4, 37570 LEMPÄÄLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Riku Valve, 0104008364, riku.valve@subway.fi Tero Vuorio, 0104008363, tero.vuorio@subway.fi Hakemukset: http://www.subway.fi/fi/info/toihin Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ideaparkinkatu 4, 37570 LEMPÄÄLÄ

Yritystiedot

Toiminimi City Sub Oy Y-tunnus 2385756-8 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2013

1 171 000 € 69 %

Liiketoiminnan tulos

38 000 € 153 %

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut City Sub Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lempäälä , osoitteessa Ideaparkinkatu 4, 37570 LEMPÄÄLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa