Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme SANDWICH ARTISTEJA SUBWAY-RAVINTOLOIHIN NOKIALLE.

Palkkaamme osa-aikaisia sekä kokopäiväisiä työntekijöitä.

Missä olet, sinä aurinkoinen ja reipas tyyppi, jolla on paineensietokyky kunnossa ja huumorintaju tallella? Nyt on töitä tarjolla! Tiedät, että asiakaspalvelu ravintola-alalla on sinun juttusi, sydämen asia. Kova työtahti ei pelota vaan pikimmiten kiehtoo. Jaksat puurtaa ja tarvittaessa tehdä pitkiäkin päiviä.

Työtehtävät koostuvat pääasiallisesti asiakaspalvelusta, salin siisteyden ylläpidosta, leivän ja ruoan valmistuksesta konseptin mukaisesti sekä monista muista vaihtuvista tehtävistä. Odotamme Sinulta 18-vuoden ikää, hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja, positiivista asennetta sekä halua kehittyä monipuoliseksi osaajaksi. Suhtaudut myös joustavasti vaihteleviin työaikoihin ja -vuoroihin.

Aikaisempi kokemus on plussaa, mutta ennen kaikkea etsimme ihmistä, jolla on oikeanlainen asenne ja halu haastaa itsensä. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin toimithan nopeasti. Paikka täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä! Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Web-osoite: http://www.subway.fi Työnantaja: City Sub Oy Sijainti: Nokia Subway ravintolat, 37100 NOKIA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Aluepäällikkö, Jamina Kautto, p. 010 4008362, nokia.valimaenkatu12@subway.fi Hakemukset: http://www.subway.fi/fi/info/toihin Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Nokia Subway ravintolat, 37100 NOKIA

Yritystiedot

Toiminimi City Sub Oy Y-tunnus 2385756-8 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2013

1 171 000 € 69 %

Liiketoiminnan tulos

38 000 € 153 %

Liikevoitto-%

3 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pikaruokatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut City Sub Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nokia , osoitteessa Nokia Subway ravintolat, 37100 NOKIA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa