Duunitori suosittelee
Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme valmentajaa / kuntoutuksen ohjaajaa ammatillisen kuntoutuksen tehtäviin osa-aikaiseen työsuhteeseen Turun alueelle. Tehtävässä vaaditaan avointa, empaattista ja rohkaisevaa asennetta sekä taitoa ohjata osatyökykyisiä asiakkaita löytämään paikkansa työelämässä. Arvostamme työntekijän halua kehittää omaa työtään. Koulutustaustasi tulisi olla AMK sairaanhoitaja, sosionomi, toimintaterapeutti, sosiaalityöntekijä, kuntoutuksen ohjaaja, psykologi tai YTM (pääaineena kuntoutustiede). Me Cimson ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Turku hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Turku musiikki- ja viihdealan tehtävät Turku asiakasneuvonta Turku sosiaalityö Turku lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö musiikki- ja viihdealan tehtävät asiakasneuvonta sosiaalityö Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Cimson Koulutuspalvelut Oy Y-tunnus 2189108-4 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Cimson Henkilöstöpalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu sosiaalialan ohjaaja ja neuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Cimson Koulutuspalvelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20610 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus