Duunitori suosittelee
Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo

Caruna

Espoo

Projektimyyjä, tarjouslaskija

Inlook Oy

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kokenutta mekaniikka-asentajaa robottijärjestelmiemme kokoonpanoon. Työskentelet pääkonttorillamme Ulvilassa. Työsuhde on vakituinen. Toivomme sinulta: - Tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta - Kokemusta automaatioalasta - Kykyä lukea mekaanisia piirustuksia ja kaavioita - Kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä - Oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä organisointikykyä - Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Ulvila asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Cimcorp Oy Y-tunnus 1852828-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikka-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Cimcorp Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ulvila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus