Duunitori suosittelee
Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Junior Ohjelmistokehittäjä

Neusoft / co Studentwork Sharper

Oulu

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Cieltum Oy:n perusajatuksena on toimittaa asiakkaille laadukkaita sovellusasiantuntija-, konsultointi- sekä kehityspalveluja. Nyt etsimme tuotannossa olevalle ohjelmistolle asiakasvastaavaa ohjelmistosuunnittelijaa olemassa olevalle tuotteelle. Toivoisimme sinun omaavan seuraavat taidot: - C#-ohjelmointikielen hyvä hallinta - Silverlight-osaamista - hyvä tietokantaosaaminen - Windows Azuren osaamista, tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä - EntityFramework - WFC - Javascript ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Cieltum Oy Y-tunnus 2301808-6 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Cieltum Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02100 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus