Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Cieltum Oy:n perusajatuksena on toimittaa asiakkaille laadukkaita sovellusasiantuntija-, konsultointi- sekä kehityspalveluja. Nyt etsimme tuotannossa olevalle ohjelmistolle asiakasvastaavaa ohjelmistosuunnittelijaa olemassa olevalle tuotteelle. Toivoisimme sinun omaavan seuraavat taidot: - C#-ohjelmointikielen hyvä hallinta - Silverlight-osaamista - hyvä tietokantaosaaminen - Windows Azuren osaamista, tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä - EntityFramework - WFC - Javascript ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Cieltum Oy Y-tunnus 2301808-6 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistosuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut Cieltum Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02100 - Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa