Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Helsingissä sijaitsevaan konditoria-leipomoon ammattitaitoista kondiittoria. Tehtäviin kuuluvat konditoriatuotteiden valmistus (kakut, leivokset, leipomiset ym.). Tärkeimpänä pidämme että olet kätevä käsistä ja hallitset hyvin erilaisten sokerimassakoristeiden teon. Osaat suunnitella ja toteuttaa yksilöllisä fantasia- ja hääkakkuja. Pystyt työskentelemään aikapaineen alla ja pitämään aikatauluja. Lisäksi tehtäviin kuuluu kassatyöskentely, asiakaspalvelu, astiahuolto ja siivoustehtäviä. Odotamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Chocomondo Oy Y-tunnus 2243112-7 Toimiala Elintarvikkeiden, juomien ja tupakan yleistukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kondiittori, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Chocomondo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus