Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme Helsingissä sijaitsevaan konditoria-leipomoon ammattitaitoista kondiittoria. Tehtäviin kuuluvat konditoriatuotteiden valmistus (kakut, leivokset, leipomiset ym.). Tärkeimpänä pidämme että olet kätevä käsistä ja hallitset hyvin erilaisten sokerimassakoristeiden teon. Osaat suunnitella ja toteuttaa yksilöllisä fantasia- ja hääkakkuja. Pystyt työskentelemään aikapaineen alla ja pitämään aikatauluja. Lisäksi tehtäviin kuuluu kassatyöskentely, asiakaspalvelu, astiahuolto ja siivoustehtäviä. Odotamme myyntihenkisyyttä ja kustannushallintaa.

Web-osoite: http://muruseni.fi Työnantaja: Chocomondo Oy Sijainti: Kirkonkyläntie 13, 00700 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: kahvila@muruseni.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kirkonkyläntie 13, 00700 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Chocomondo Oy Y-tunnus 2243112-7 Toimiala Elintarvikkeiden, juomien ja tupakan yleistukkukauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

153 129 € 37 %

Liiketoiminnan tulos

37 031 € 47 %

Liikevoitto-%

24 % 9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kondiittori, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Chocomondo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kirkonkyläntie 13, 00700 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa