Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Helsingissä sijaitsevaan konditoria-leipomoon ammattitaitoista kondiittoria. Tehtäviin kuuluvat konditoriatuotteiden valmistus (kakut, leivokset, leipomiset ym.). Tärkeimpänä pidämme että olet kätevä käsistä ja hallitset hyvin erilaisten sokerimassakoristeiden teon. Osaat suunnitella ja toteuttaa yksilöllisä fantasia- ja hääkakkuja. Pystyt työskentelemään aikapaineen alla ja pitämään aikatauluja. Lisäksi tehtäviin kuuluu kassatyöskentely, asiakaspalvelu, astiahuolto ja siivoustehtäviä. Odotamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Chocomondo Oy Y-tunnus 2243112-7 Toimiala Elintarvikkeiden, juomien ja tupakan yleistukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kondiittori, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Chocomondo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus