Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

WANTED, Kemian alan osaajia! Hyviä tyyppejä haussa. Chemigate Oy etsii kasvavaan joukkoonsa kahta valmista osaajaa, jotka seikkailevat tottuneesti paperi- ja kartonkiteollisuuden maailmassa. Ota siis hyvä asento, ja jatka lukemista. MYYNTI-INSINÖÖRINÄ kommunikoit sekä teet sujuvasti kauppaa niin suomeksi kuin englanniksikin, ja på svenska on plussaa. Olet myyntihenkinen hyvä tyyppi, joka sopeutuu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Norway markkinointi Sweden markkinointi Finland päällikkötason positiot Norway päällikkötason positiot Sweden päällikkötason positiot Finland myyntialan tehtävät Norway myyntialan tehtävät Sweden myyntialan tehtävät Finland teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Norway teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Sweden teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Finland markkinointi päällikkötason positiot myyntialan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Chemigate Oy Y-tunnus 2284426-3 Toimiala Peruskemikaalien, lannoitteiden yms. tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Scirokem, Sirokem

Tämä työpaikka, Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Chemigate Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus