Banner CGI

Työpaikkakuvaus

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 65 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

CGI Future Talent- Traineeohjelma

Lue lisää trainee-ohjelmasta myös artikkelista >

Oletko innostunut kehittyvästä teknologiasta? Kiinnostaako sinua harjoittelumahdollisuus IT-alan näköalapaikalla mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa? Etsimme nyt opintojensa loppuvaiheessa olevia ja vastavalmistuneita energisiä tiimipelaajia CGI Future Talent- harjoitteluohjelmaan, jonka puitteissa saat upean startin uralle IT-alalla.

Me haluamme tarjota sinulle mielenkiintoisia, haasteellisia ja laaja-alaisia työtehtäviä sekä monipuoliset mahdollisuudet uran luomiseen. Meillä pääset mukaan kansainväliseen liiketoimintaan ja kartuttamaan kokemustasi toimimalla yhdessä eri toimialojen liiketoiminta-asiantuntijoiden sekä eri teknologioiden ammattilaisten kanssa.

Harjoittelupaikkoja on avoinna useilla paikkakunnilla ympäri Suomen – Mukana on myös upeita mahdollisuuksia lähteä kansainväliselle seikkailulle esimerkiksi Portugaliin!
Miltä kuulostaisi työ esimerkiksi Full Stack- kehityksen, ohjelmistorobotiikan, businessanalytiikan, SAP:in tai vaikkapa projektijohtamisen parissa? Löydät jatkuvasti päivittyvän listan avoimista harjoittelupaikoistamme osoitteesta: www.cgi.fi/harjoittelupaikat

CGI:ssä on monta urapolkua

CGI:ssä teet työtä kansainvälisessä yrityksessä, joka tarjoaa kehittymis- ja oppimismahdollisuuksia sekä Suomessa että konsernimme muissa maissa. Meillä olet mukana vaativissa ja asiakkaidemme liiketoimintaa ja palveluita konkreettisesti tukevissa ja uudistavissa hankkeissa. CGI:llä työsi on vaihtelevaa, innovatiivista ja aidosti asiakkaidemme arvostamaa ja tukenasi on aina kokenut ja työstään innostunut tiimi.

Lisätietoja

Toivomme sinun olevan vastavalmistunut tai loppuvaiheen korkeakouluopiskelija esimerkiksi tietotekniikan, liiketalouden tai muulta soveltuvalta alalta.

CGI Future Talent- harjoittelujakesto on 4-6kk, sopimuksen mukaan. Maksamme harjoittelusta työehtosopimuksen mukaisesti.

Viimeinen hakupäivä tehtäviin on 1.2.2017.
Muistathan myös ilmoittautua Finlandia-talolla 27.1.2017 järjestettävään Future Talent- rekrytointitapahtumaan: www.cgi.fi/future-talent. Osa Trainee-ohjelman haastatteluista ja rekrytoinneista tapahtuu paikan päällä tapahtumassa!

Työnantaja: CGI Sijainti: Ympäri Suomen, mm. Helsinki, Tampere, Turku, Oulu Ilmoitus jätetty: 11.01.2017 Haku päättyy: 01.02.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ympäri Suomen, mm. Helsinki, Tampere, Turku, Oulu

Yritystiedot

Toiminimi CGI Suomi Oy Y-tunnus 0357502-9 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

407 162 177 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

39 138 089 € -10 %

Henkilöstö

2 832 -59

Liikevoitto-%

10 % -9 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, CGI Future Talent - Traineeohjelma, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.01.2017 ja sen on julkaissut CGI. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Ympäri Suomen, mm. Helsinki, Tampere, Turku, Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .