Ilmoitus jätetty 11.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on 65 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi. CGI Future Talent- Traineeohjelma Oletko innostunut kehittyvästä teknologiasta? Kiinnostaako sinua harjoittelumahdollisuus IT-alan näköalapaikalla mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa? Etsimme nyt opintojensa loppuvaiheessa olevia ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Helsinki harjoittelupaikat Sipoo harjoittelupaikat Vantaa harjoittelupaikat Espoo harjoittelupaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi CGI Suomi Y-tunnus 0357502-9 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Tämä työpaikka, CGI Future Talent - Traineeohjelma, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.01.2017 ja sen on julkaissut CGI. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus