Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

TyöpaikkakuvausOnko sinun helppo kohdata luontevasti uusia ihmisiä? Pidät esillä olemisesta. Tunnet, että sinulla sana hallussa ja osaat jopa kuunnella. Haluat myös olla hyvä siinä mitä teet. Oletko siis myyjä?

Rainmakerin Shop-in-shop konsepteissa myyjät kohtaavat 3 miljoonaa asiakasta ja tekevät hurjan määrän kappaa vuodessa. Energiapisteet ovat pysyviä liikkeiden tai kauppakeskusten sisällä toimivia myyntipisteitä. Energiapisteellä asiakkaille myydään hänen tarpeeseensa mukaan ratkaisuita Fortumin sähkösopimuksista kattaviin energiansäästö ratkaisuihin.

#MitäMyyntiOn?

Tarinat synnynnäisistä myyjistä ovat myyttejä. Vaikeinta myyjälle ei ole kaupan saaminen, vaan tilanteeseen hankkiutuminen. Myyntityö ei ole asioiden tuputtamista, tuotetiedoilla briljeeraamista, matematiikkaa tai yleistiedoilla viisastelua. Myyntityö on asiakkaiden kanssa keskustelua, oikeiden kysymysten esittämistä, kuuntelemista ja kuullun ymmärtämistä.#MyyntiOnRakkausLaji

Jokaisella myyjältä odotetaan tekemisen vähimmäisvaatimusta. Tekemällä perusasioita vähimmäisvaatimuksen verran, opetamme loput. Tulos kyllä seuraa tekemistä. Myyjämme saavat kattavan alkukoulutuksen lisäksi jatkuvan esimiehen tuen ja myyntivalmennuksen.

Tarvitset asenteen, ammatitaidon me annamme. Rainmakerillä sinun on mahdollistaa kasvaa konseptien sisällä uusiin vaativampiin tehtäviin ja saat osaamisen mitä tulevaisuuden työnantajat arvostavat.

Työtä tehdään pääkaupunkiseudun pisteillä: Kluuvissa, Flamingossa, Myyrmannissa, Martinlaaksossa ja Pasilassa.

Kokoaikaiset työskentelevät n. 30 h viikossa ja osa-aikaiset n. 15-17 h viikossa.

Palkkamalli koostuu tuntipalkasta ja myyntiin pohjautuvasta provisioista. Kun myyt yhden sopimuksen tunnissa, on tuntipalkkasi 17 euroa. Jokainen myyjä saa vähintään takuupalkan, joka vaihtelee kokemuksestasi riippuen 9,45-12,66 eur/h.


Lisätietoa tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 10-15 välillä Rainmakerin rekrytoinnille numeroon 020 7411335.

Työnantaja: Rainmaker Saleshow Oy Sijainti: Espoo Ilmoitus jätetty: 17.02.2016 Haku päättyy: 11.12.2016 Ilmoituskanava: Rainmaker SalesHow

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Rainmaker SalesHow Oy Y-tunnus 1545172-8 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

2 697 000 € -76 %

Liiketoiminnan tulos

481 000 € -32 %

Henkilöstö

702 431

Liikevoitto-%

18 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä Fortumin myyntipisteille, Pääkaupunkiseutu, on ilmoitettu Rainmaker SalesHow -palvelussa 17.02.2016 ja sen on julkaissut Rainmaker Saleshow Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 43 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus