Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Suomi Oy Teollisuuden ratkaisut Kulloo Haemme ammattitaitoista asentajaa petrokemian teollisuuteen. Tehtävässä vaaditaan alan monipuolista osaamista putkisto-/ mekaanisista asennuksista sekä painelaitteista. Sinulla on alalle soveltuva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä edellytetään mm. isometrien lukutaitoa sekä PED-tuntemusta. Työ- ja tulityökortit tulevat olla voimassa ja nämä koulutetaan tarvittaessa. Edellytämme sinulta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Porvoo LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Porvoo asennus, huolto ja puhtaanapito Porvoo lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuuden putkiasentaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus