Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus


Caverion Suomi Oy
Ylläpitokeskus
Vantaa
Haemme Vantaan toimipisteeseemme teknistä manageria. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme nimettyjen kiinteistöjen manageroinnista, ylläpidosta ja käytettävyydestä kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Tehtäviisi kuuluu mm. tarvittavien kiinteistöpalvelujen järjestäminen sekä huollon, korjausten ja ylläpidon seuranta ja kehittäminen. Vastaat myös palveluiden valvonnasta ja ohjaamisesta sekä raportoinnista.

Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä sekä vahvaa kiinteistöjen energiatehokkuusosaamista. Sinulla on lisäksi tehtävään soveltuvaa isännöintialan koulutus (ITS TEK tai vastaava) sekä tekniikan alan peruskoulutus, esim. insinöörin tai teknikon tutkinto.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja ja suhtaudut työntekoon tavoitteellisella otteella. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun, mutta työskentelet mielelläsi myös porukassa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Mäkelä puh. 050 386 6583 tai sähköpostitse hannu.k.makela@caverion.com, tai Jarmo Pulliainen puh. 050-599 9750.

Hae tehtävää 28.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Työsuhteen arvioitu alkamisajankohta on 1.12.2016.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://careers.fi/caverion/add_application.cgi?job_id=3859&language=fin Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen manageri, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa