Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Suomi Oy Ylläpitokeskus Vantaa Haemme Vantaan toimipisteeseemme teknistä manageria. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme nimettyjen kiinteistöjen manageroinnista, ylläpidosta ja käytettävyydestä kokonaistaloudellisesti tavoitteiden mukaan. Tehtäviisi kuuluu mm. tarvittavien kiinteistöpalvelujen järjestäminen sekä huollon, korjausten ja ylläpidon seuranta ja kehittäminen. Vastaat myös palveluiden valvonnasta ja ohjaamisesta sekä raportoinnista. Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta vastaavista tehtävistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kulttuurialan tehtävät Helsinki kulttuurialan tehtävät Kerava kulttuurialan tehtävät Nurmijärvi kulttuurialan tehtävät Sipoo kulttuurialan tehtävät Tuusula kulttuurialan tehtävät Vantaa kulttuurialan tehtävät Espoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Kerava musiikki- ja viihdealan tehtävät Nurmijärvi musiikki- ja viihdealan tehtävät Sipoo musiikki- ja viihdealan tehtävät Tuusula musiikki- ja viihdealan tehtävät Vantaa musiikki- ja viihdealan tehtävät Espoo kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki Kerava Nurmijärvi Sipoo Tuusula Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen manageri, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa