Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Rakennuttamisen Projektipäällikkö, Lakea Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Industria Oy/ Oy Botnia Mill Service Ab Hallinto Kemi Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kaupallisen alan koulutus ja vähintään muutaman vuoden aiempi kokemus palkanlaskennasta ja taloushallinnon sekä palkanlaskennan järjestelmistä. Haemme talousassistenttia pääasiallisesti palkanlaskennan tehtäviin mutta työhön sisältyy myös muita taloushallinnon tehtäviä. Odotamme tarkkaa, huolellista ja vastuullista työskentelyotetta sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Tornio hallinto, yleiset toimistotyöt Kemi hallinto, yleiset toimistotyöt Keminmaa hallinto, yleiset toimistotyöt Simo taloushallinto Tornio taloushallinto Kemi taloushallinto Keminmaa taloushallinto Simo hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talousassistentti, palkanlaskenta, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus