Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Industria Oy/ Oy Botnia Mill Service Ab Hallinto Kemi Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kaupallisen alan koulutus ja vähintään muutaman vuoden aiempi kokemus palkanlaskennasta ja taloushallinnon sekä palkanlaskennan järjestelmistä. Haemme talousassistenttia pääasiallisesti palkanlaskennan tehtäviin mutta työhön sisältyy myös muita taloushallinnon tehtäviä. Odotamme tarkkaa, huolellista ja vastuullista työskentelyotetta sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Tornio hallinto, yleiset toimistotyöt Kemi hallinto, yleiset toimistotyöt Keminmaa hallinto, yleiset toimistotyöt Simo taloushallinto Tornio taloushallinto Kemi taloushallinto Keminmaa taloushallinto Simo hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto Tornio Kemi Keminmaa Simo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talousassistentti, palkanlaskenta, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa