Duunitori suosittelee
Controller, kiinteistöcontroller

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus


Caverion Industria Oy/ Oy Botnia Mill Service Ab
Hallinto
Kemi
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kaupallisen alan koulutus ja vähintään muutaman vuoden aiempi kokemus palkanlaskennasta ja taloushallinnon sekä palkanlaskennan järjestelmistä.

Haemme talousassistenttia pääasiallisesti palkanlaskennan tehtäviin mutta työhön sisältyy myös muita taloushallinnon tehtäviä. Odotamme tarkkaa, huolellista ja vastuullista työskentelyotetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti että tiimissä. Pystyt organisoimaan ajankäyttöäsi ja työtehtäviä tehokkaasti ja joustavasti. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa sekä suullisissa, että kirjallisissa vuorovaikutustilanteissa, asiakaspalvelu on osa ammattitaitoasi.
Sinulle ovat tuttuja työsuhdeasioihin liittyvät lait ja säännökset sekä taloushallinnon ja palkanlaskennan järjestelmät ja toimistotyökalut, kuten Excel. Katsomme eduksi paperiteollisuuden TES:n tuntemus ja Major Blue –palkanlaskentaohjelman sekä SAP:n käyttökokemuksen. Etuna pidetään myös kiinnostusta järjestelmien kehittämiseen. Tarvittaessa tulet toimeen myös englannin kielellä.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn osaavassa ja kokeneessa työyhteisössä. Meillä on innostunut ilmapiiri sekä mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen.
Lisätiedot: Talouspäällikkö Mari Eilittä, p.050 398 9916 mari.eilitta@caverion.com
Hakemukset 30.10.2016 mennessä.

Haastattelut tehtävään järjestetään 15.11.2017 Kemissä.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Kemi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kemi

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talousassistentti, palkanlaskenta, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kemi , osoitteessa Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa