Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

PUTKIASENTAJA

Caverion Suomi Oy, Vaasa

Haemme Vaasaan ammattitaitoisia ja kokeneita putkiasentajia. Työ on pääasiassa urakkakohteissa, mutta sisältää ajoittain myös huoltokeikkoja. Työkohteet sijaitsevat Vaasan alueella ja käsittävät niin kiinteistöjä kuin teollisuuskohteitakin. Työ on säännöllistä päivätyötä. Haemme tehtävään 1-2 henkilöä.

Tehtävä edellyttää vähintään viiden vuoden työkokemusta LVI-alalta sekä LV-asentajan koulutusta. Odotamme sinulta myös hitsaustaitoa (kaasu, tig, puikko). Olet valmis ammattilainen ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että porukassa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalvelutaitoja sekä yhteistyölähtöistä asennetta. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tehtävä on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Täytä hakemuksesi tähän tehtävään liittyen 30.10.2016 mennessä osoitteessa www.caverion.fi/tyopaikat.

Web-osoite: http://www.caverion.fi Työnantaja: Caverion Oyj Sijainti: 65300 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. Hakemukset: https://careers.fi/caverion/add_application.cgi?language=fin&job_id=3854 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65300 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65300 - Vaasa , osoitteessa 65300 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa