Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Suomi Oy Vaasa Haemme Vaasaan ammattitaitoisia ja kokeneita putkiasentajia. Työ on pääasiassa urakkakohteissa, mutta sisältää ajoittain myös huoltokeikkoja. Työkohteet sijaitsevat Vaasan alueella ja käsittävät niin kiinteistöjä kuin teollisuuskohteitakin. Työ on säännöllistä päivätyötä. Haemme tehtävään 1-2 henkilöä. Tehtävä edellyttää vähintään viiden vuoden työkokemusta LVI-alalta sekä LV-asentajan koulutusta. Odotamme sinulta myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Isokyrö lvi-alan työt Laihia lvi-alan työt Maalahti lvi-alan työt Mustasaari lvi-alan työt Vaasa lvi-alan työt Vöyri LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Isokyrö LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Laihia LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Maalahti LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Mustasaari LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vaasa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vöyri asennus, huolto ja puhtaanapito Isokyrö asennus, huolto ja puhtaanapito Laihia asennus, huolto ja puhtaanapito Maalahti asennus, huolto ja puhtaanapito Mustasaari asennus, huolto ja puhtaanapito Vaasa asennus, huolto ja puhtaanapito Vöyri lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus