Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Caverion Suomi Oy
Vaasa
Haemme Vaasaan ammattitaitoisia ja kokeneita putkiasentajia. Työ on pääasiassa urakkakohteissa, mutta sisältää ajoittain myös huoltokeikkoja. Työkohteet sijaitsevat Vaasan alueella ja käsittävät niin kiinteistöjä kuin teollisuuskohteitakin. Työ on säännöllistä päivätyötä. Haemme tehtävään 1-2 henkilöä.

Tehtävä edellyttää vähintään viiden vuoden työkokemusta LVI-alalta sekä LV-asentajan koulutusta. Odotamme sinulta myös hitsaustaitoa (kaasu, tig, puikko). Olet valmis ammattilainen ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että porukassa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalvelutaitoja sekä yhteistyölähtöistä asennetta. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tehtävä on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Täytä hakemuksesi tähän tehtävään liittyen 30.10.2016 mennessä osoitteessa www.caverion.fi/tyopaikat.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Vaasa Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vaasa

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 19 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa