Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus


Caverion Suomi Oy
Hämeenlinna
Toimintamme kasvaessa haemme uutta putkimiestä huoltopuolelle Hämeenlinnaan.

Tehtäviisi kuuluvat ylläpito- ja huoltotehtävät monipuolisissa asiakaskohteissamme. Työkohteet sijaitsevat Hämeenlinnan alueella ja käsittävät niin kiinteistöjä, asuintaloja kuin teollisuuskohteitakin. Työ on säännöllistä päivätyötä.

Tehtävä edellyttää putkiasentajan koulutusta, hitsaustaitoa sekä useamman vuoden työkokemusta vaativissa kohteissa. Tarvitset tehtävässä myös ajokortin.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalvelutaitoja sekä yhteistyölähtöistä asennetta.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 7.11.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Hämeenlinna Hakemukset: https://careers.fi/caverion/add_application.cgi?job_id=3872&language=fin Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenlinna

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LV-huoltoasentaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna , osoitteessa Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa