Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Suomi Oy Hämeenlinna Toimintamme kasvaessa haemme uutta putkimiestä huoltopuolelle Hämeenlinnaan. Tehtäviisi kuuluvat ylläpito- ja huoltotehtävät monipuolisissa asiakaskohteissamme. Työkohteet sijaitsevat Hämeenlinnan alueella ja käsittävät niin kiinteistöjä, asuintaloja kuin teollisuuskohteitakin. Työ on säännöllistä päivätyötä. Tehtävä edellyttää putkiasentajan koulutusta, hitsaustaitoa sekä useamman vuoden työkokemusta vaativissa kohteissa. Tarvitset tehtävässä myös ajokortin. Arvostamme hyviä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hämeenkoski ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pälkäne ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Urjala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Valkeakoski ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kärkölä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hattula ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hausjärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hämeenlinna ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Janakkala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Loppi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tammela ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Akaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asikkala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Padasjoki asennus, huolto ja puhtaanapito Hämeenkoski asennus, huolto ja puhtaanapito Pälkäne asennus, huolto ja puhtaanapito Urjala asennus, huolto ja puhtaanapito Valkeakoski asennus, huolto ja puhtaanapito Kärkölä asennus, huolto ja puhtaanapito Hattula asennus, huolto ja puhtaanapito Hausjärvi asennus, huolto ja puhtaanapito Hämeenlinna asennus, huolto ja puhtaanapito Janakkala asennus, huolto ja puhtaanapito Loppi asennus, huolto ja puhtaanapito Tammela asennus, huolto ja puhtaanapito Akaa asennus, huolto ja puhtaanapito Asikkala asennus, huolto ja puhtaanapito Padasjoki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LV-huoltoasentaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 32 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus