Duunitori suosittelee
Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Haemme rakennustyöntekijöitä Poriin

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Suomi Oy Tukipalvelut Helsinki Haemme Helsingin Käpylän toimipisteeseemme sopimusjuridiikkaan perehtynyttä lakimiestä tukemaan Caverion Suomi Oy:n liiketoimintaa. Tehtäviisi kuuluu liiketoiminnan projekteihin ja sopimuksiin liittyvät juridiset kysymykset sekä riskien analysointi. Osallistut vaativiin sopimusneuvotteluihin (esim. urakka-neuvottelut) sekä vahinko- ja riitatapausten selvittelyyn. Vastaat myös sopimusoikeuteen ja projektien sopimusriskien hallintaan liittyvästä koulutuksesta yhtiön sisällä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lakimiehet, tuomarit Helsinki lakimiehet, tuomarit Sipoo lakimiehet, tuomarit Vantaa lakimiehet, tuomarit Espoo lakimiehet, tuomarit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus