Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus


Caverion Suomi Oy
Tukipalvelut
Helsinki
Haemme Helsingin Käpylän toimipisteeseemme sopimusjuridiikkaan perehtynyttä lakimiestä tukemaan Caverion Suomi Oy:n liiketoimintaa.
Tehtäviisi kuuluu liiketoiminnan projekteihin ja sopimuksiin liittyvät juridiset kysymykset sekä riskien analysointi. Osallistut vaativiin sopimusneuvotteluihin (esim. urakka-neuvottelut) sekä vahinko- ja riitatapausten selvittelyyn. Vastaat myös sopimusoikeuteen ja projektien sopimusriskien hallintaan liittyvästä koulutuksesta yhtiön sisällä sekä toimit yhteyshenkilönä ulkopuolisiin asianajopalveluihin.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta (OTM). Kokemus vastaavista tehtävistä sekä urakkamaailman ja kaupallisten mallien tuntemus lasketaan eduksesi. Koet yritysjuridisen tehtäväkentän ja sopimusjuridiikan omaksi alueeksesi ja näet sen tuoman arvon liiketoiminnalle. Arvostamme myös kokemusta compliance -asioiden hoitamisesta ja halua olla osana niiden jalkauttamisessa yhtiön sisällä.

Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja osaat tuoda oman näkökulmasi esille. Kykenet itsenäiseen, oma-aloitteiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn ja omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn. Odotamme sinulta myös hyviä IT-taitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 6.11.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si liitetiedostona kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa