Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Caverion Suomi Oy
Projektikeskus
Helsinki
Haemme Helsingin Käpylän toimipisteeseemme motivoitunutta ja innovatiivista kustannuslaskijaa. Tehtävässä toimit KVR-urakoinnin eli kokonaisvastuurakentamisen hankkeiden hinnoittelun ja kustannussuunnittelun parissa osana hankekehitystiimiä.

Sinulla on jo kokemusta vastaavista kustannuslaskennan tehtävistä tai vähintäänkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja halua kasvaa kustannussuunnittelun rautaiseksi ammattilaiseksi. Talotekniikka-alan tekninen koulutus on tehtävässä eduksi, mutta olet voinut saavuttaa vastaavat tiedot ja taidot myös työelämässä.

Osaaminen liike- ja toimitiloissa käytettävistä talotekniikkajärjestelmistä sekä kustannustietoisuus eri järjestelmäratkaisuista katsotaan eduksesi. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu kuitenkin valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää systemaattista, pitkäjänteistä ja tavoitteellista asennetta. Arvostamme myös hyvää hahmotuskykyä, innovatiivisuutta sekä kokonaisuuksien hallintaa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi tiimissä. Olet valmis oppimaan uutta ja sinulla on halua sitoutua tehtävään sekä olla mukana kehittämässä palveluitamme.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä loistavat puitteet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 26.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://careers.fi/caverion/add_application.cgi?job_id=3849&language=fin Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kustannuslaskija, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa