Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

KUNNOSSAPITOVASTAAVA

Caverion Suomi Oy, Vantaa

Haemme Vantaalle sijaitsevaan asiakaskohteeseemme esimiestaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kunnossapitovastaavaa. Tehtävässä toimit keskeisenä yhteyshenkilönä asiakkaan ja oman henkilöstön välillä.

Toimenkuvaasi kuuluu:
asiakasyksikön päivittäisten tehtävien johtaminen ja asiakasyhteydenpito sekä toiminnan kehittäminen yhdessä muun henkilöstön kanssa
osallistuminen asiakkaan kehitys-, muutos- ja seurantaprojektien sekä -toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen
Caverionin sisäisten tehtävien ja tavoitteiden toteutumisen johtaminen ja muiden toimihenkilöiden tukeminen mm. HR- ja HSE- asioissa; hoidat myös henkilöstöinfot, työsuojelu- ja luottamusmiesyhteydenpidon
talousseuranta ja raportointi asiakasvastuulliselle
päivittäisen tekemisen keskeisten asioiden raportointi asiakkaalle ja asiakasvastuulliselle.

Tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä esimiestehtävistä. Kokemus elintarviketeollisuudesta katsotaan eduksesi. Tunnet myös taloushallinnan periaatteet ja kykenet seuraamaan ja ohjaamaan toimintaa laskutuksen ja kustannushallinnan kautta.

Koulutukseltasi olet insinööri tai sinulla on vastaava teknisen tai kaupallisen alan koulutus (esim. tuotantotalouden, sähköautomaation tai konetekniikan saralta). Odotamme sinulta lisäksi hyviä perus ATK-taitoja sekä yleisten toimisto-ohjelmien hallintaa. SAP -järjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksesi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne, mutta sinusta löytyy myös tehtävässä tarvittavaa jämäkkyyttä. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 28.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Web-osoite: http://www.caverion.fi Työnantaja: Caverion Oyj Sijainti: 01230 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. Hakemukset: https://careers.fi/caverion/add_application.cgi?language=fin&job_id=3853 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01230 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitovastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01230 - Vantaa , osoitteessa 01230 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa