Duunitori suosittelee
Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Caverion Suomi Oy
Teollisuuden ratkaisut
Vantaa
Haemme Vantaalle sijaitsevaan asiakaskohteeseemme esimiestaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kunnossapitovastaavaa. Tehtävässä toimit keskeisenä yhteyshenkilönä asiakkaan ja oman henkilöstön välillä.

Toimenkuvaasi kuuluu:
•asiakasyksikön päivittäisten tehtävien johtaminen ja asiakasyhteydenpito sekä toiminnan kehittäminen yhdessä muun henkilöstön kanssa
•osallistuminen asiakkaan kehitys-, muutos- ja seurantaprojektien sekä -toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen
•Caverionin sisäisten tehtävien ja tavoitteiden toteutumisen johtaminen ja muiden toimihenkilöiden tukeminen mm. HR- ja HSE- asioissa; hoidat myös henkilöstöinfot, työsuojelu- ja luottamusmiesyhteydenpidon
•talousseuranta ja raportointi asiakasvastuulliselle
•päivittäisen tekemisen keskeisten asioiden raportointi asiakkaalle ja asiakasvastuulliselle.

Tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä esimiestehtävistä. Kokemus elintarviketeollisuudesta katsotaan eduksesi. Tunnet myös taloushallinnan periaatteet ja kykenet seuraamaan ja ohjaamaan toimintaa laskutuksen ja kustannushallinnan kautta.

Koulutukseltasi olet insinööri tai sinulla on vastaava teknisen tai kaupallisen alan koulutus (esim. tuotantotalouden, sähköautomaation tai konetekniikan saralta). Odotamme sinulta lisäksi hyviä perus ATK-taitoja sekä yleisten toimisto-ohjelmien hallintaa. SAP -järjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksesi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne, mutta sinusta löytyy myös tehtävässä tarvittavaa jämäkkyyttä. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hae tehtävää 28.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://careers.fi/caverion/add_application.cgi?job_id=3853&language=fin Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitovastaava, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa