Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Suomi Oy Teollisuuden ratkaisut Lappeenranta Haemme kahta sähkö-/automaatioasentajaa asiakaskohteeseemme Lappeenrantaan UPM Kaukaan sahalle. Tehtävässä vastaat sähkö- ja automaatiolaitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystehtävistä osana tiimiä. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävä edellyttää muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähköautomaatiotöistä sekä sähköasentajan perustutkintoa. Kykenet huolehtimaan itsenäisesti sähkö- ja automaatiolaitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystehtävistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Imatra sähköalan työt Lappeenranta sähköalan työt Lemi sähköalan työt Luumäki sähköalan työt Ruokolahti sähköalan työt Miehikkälä sähköalan työt Taipalsaari sähkö- ja automaatioalan tehtävät Imatra sähkö- ja automaatioalan tehtävät Lappeenranta sähkö- ja automaatioalan tehtävät Lemi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Luumäki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Ruokolahti sähkö- ja automaatioalan tehtävät Miehikkälä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Taipalsaari Asennus, huolto ja puhtaanapito Imatra Asennus, huolto ja puhtaanapito Lappeenranta Asennus, huolto ja puhtaanapito Lemi Asennus, huolto ja puhtaanapito Luumäki Asennus, huolto ja puhtaanapito Ruokolahti Asennus, huolto ja puhtaanapito Miehikkälä Asennus, huolto ja puhtaanapito Taipalsaari sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät Asennus, huolto ja puhtaanapito Imatra Lappeenranta Lemi Luumäki Ruokolahti Miehikkälä Taipalsaari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkö-/automaatioasentaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus