Duunitori suosittelee
Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Caverion Suomi Oy
Teollisuuden ratkaisut
Lappeenranta
Haemme kahta sähkö-/automaatioasentajaa asiakaskohteeseemme Lappeenrantaan UPM Kaukaan sahalle. Tehtävässä vastaat sähkö- ja automaatiolaitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystehtävistä osana tiimiä. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävä edellyttää muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähköautomaatiotöistä sekä sähköasentajan perustutkintoa. Kykenet huolehtimaan itsenäisesti sähkö- ja automaatiolaitteiden vianhaku-, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystehtävistä ja sinulla on valmius tehdä myös mekaanisia kunnossapitotöitä.

Odotamme sinulta myös logiikkaosaamista (Omron ja S7) ja C-kielestä, sekä kunnossapitojärjestelmien käytön hallintaa. ST3 -pätevyys katsotaan eduksesi. Luonteeltasi olet avoin ja asiakaslähtöinen. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja työskentelet mielelläsi myös porukassa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jyrki Nauha, puh. 040 551 0723, tai VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hae tehtävää 28.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Lappeenranta Hakemukset: https://careers.fi/caverion/add_application.cgi?job_id=3852&language=fin Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lappeenranta

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkö-/automaatioasentaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa