Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Suomi Oy Teollisuuden ratkaisut Imatra Haemme nyt CNC-koneistajaa ja/tai manuaalikoneistajaa asiakaskohteeseemme Ovakon terästehtaalle Imatralle. Sinulla on jo useamman vuoden työkokemus vastaavista alan tehtävistä, tai sinulla on tehtävään soveltuva ammattikoulututkinto ja jonkin verran aiempaa kokemusta koneistustöistä. Ohjelmoinnin tuntemus (Fanuc ja/tai Heidenhein) on tehtävässä eduksi. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Ruokolahti koneteollisuuden tehtävät Imatra koneteollisuuden tehtävät Lappeenranta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ruokolahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Imatra tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lappeenranta koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ruokolahti Imatra Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa