Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Suomi Oy Teollisuuden ratkaisut Imatra Haemme nyt CNC-koneistajaa ja/tai manuaalikoneistajaa asiakaskohteeseemme Ovakon terästehtaalle Imatralle. Sinulla on jo useamman vuoden työkokemus vastaavista alan tehtävistä, tai sinulla on tehtävään soveltuva ammattikoulututkinto ja jonkin verran aiempaa kokemusta koneistustöistä. Ohjelmoinnin tuntemus (Fanuc ja/tai Heidenhein) on tehtävässä eduksi. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Ruokolahti koneteollisuuden tehtävät Imatra koneteollisuuden tehtävät Lappeenranta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Ruokolahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Imatra tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lappeenranta koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Imatra . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus