Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus


Caverion Suomi Oy
Alueratkaisut
Helsinki
Haemme nyt pääkaupunkiseudun aluerakentamiskohteisiimme huoltoasentajaa. Tehtäviisi kuuluu Envac- jätteenkeräysjärjestelmän huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävät. Työ on osittain ulkotyötä.

Tehtävä edellyttää sähköautomaatiotekniikan koulutusta/tuntemusta sekä kokemusta yleisistä teollisuuslaitosten huolto ja/tai ylläpitotehtävistä. Odotamme sinulta myös tarvittaessa valmiutta kaksivuorotyöhön sekä varallaolotehtäviin.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on valmiudet käyttää nykyaikaisia tietoteknisiä järjestelmiä/sovelluksia. Eduksi katsotaan myös englannin- ja/tai ruotsin kielen taito.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Käynnissä olevien projektien ylläpitotehtävät jatkuvat aina 2030-luvulle saakka, joten tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Arto Honkarinta, puh. 050 560 1697, tai VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hae tehtävään 7.11.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://careers.fi/caverion/add_application.cgi?job_id=3874&language=fin Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jätteen putkikeräysjärjestelmien huoltoasentaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa