Duunitori suosittelee
Customer Consultant

Sana Pharma co. Studentwork

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus


Caverion Suomi Oy
Teknologia
Tampere
Haemme Tampereen toimipisteeseemme järjestelmäasiantuntijaa vaativien paloilmoitinjärjestelmien asennus- ja käyttöönottotehtäviin. Työskentely tapahtuu vaativissa olosuhteissa sekä itsenäisesti, että osana tiimiä.
Tehtävässä edellytetään sähkö- tai automaatiotekniikan koulutusta sekä vähintään 3 vuoden työkokemusta paloilmoitinjärjestelmien asennus- ja käyttöönottotehtävistä. Sinulla on tietoteknistä osaamista sekä hallitset eri laitetoimittajien paloilmoitinjärjestelmien ohjelmointityön.
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia. Koulutamme sinua tarpeen mukaan, jotta kehittyisit nopeasti kehittyvällä alalla yhä kovemmaksi alan ammattilaiseksi. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Haettu tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Suunniteltu töiden aloitus on joulukuussa 2016.
Lisätietoja tehtävästä antaa VMP.llä Niina Somero p.0504648717 tai Matti Nyman p.0403075102, sähköpostitse etunimi.sukunimi@vmp.fi
Hae tehtävää 30.11.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Tampere Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa