Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Suomi Oy Kiinteistöpalvelut Tampere Haemme Tampereen toimipisteeseemme ammattitaitoista LV-huoltopäällikköä. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme päivittäisistä LV-järjestelmien ennakkohuolto-, vikakorjaus- ja pienprojektitöiden tuloksellisesta toteutuksesta sekä oman asentajatiimin esimiestehtävistä. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu LV-töiden suunnittelu, tarjouslaskenta, organisointi ja valvonta. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa sekä hankit uusia asiakkuuksia. Vastaat kokonaisvaltaisesti vastuualueesi operatiivisesta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pälkäne ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Ylöjärvi ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hämeenkyrö ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kangasala ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lempäälä ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nokia ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Orivesi ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pirkkala LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pälkäne LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Ylöjärvi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hämeenkyrö LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kangasala LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lempäälä LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nokia LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Orivesi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pirkkala koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pälkäne koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Ylöjärvi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hämeenkyrö koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kangasala koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lempäälä koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nokia koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Orivesi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pirkkala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pälkäne ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tampere ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Ylöjärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hämeenkyrö ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kangasala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lempäälä ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nokia ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Orivesi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pirkkala päällikkötason positiot Pälkäne päällikkötason positiot Tampere päällikkötason positiot Ylöjärvi päällikkötason positiot Hämeenkyrö päällikkötason positiot Kangasala päällikkötason positiot Lempäälä päällikkötason positiot Nokia päällikkötason positiot Orivesi päällikkötason positiot Pirkkala ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltopäällikkö, LV, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 23 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus