Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Caverion Suomi Oy
Kiinteistötekniset palvelut
Kouvola
Toimintamme kasvaessa vahvistamme kiinteistöteknisten palveluiden tiimiämme hakemalla Kymenlaakson alueelle huoltopäällikköä. Tehtävässäsi vastaat vastuualueesi operatiivisesta toiminnasta. Tuet ja ohjaat tiimin jäseniä päivittäisessä työssä sekä annat tarvittavaa tukea toiminnan kehittämiselle. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Tehtävä edellyttää useamman vuoden kokemusta talotekniikka-alan tehtävistä tai kokemusta menestyksekkäästä kiinteistöalan palvelutuotannon hoitamisesta asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Myös kokemus projektinhoitajan tehtävistä sekä toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä ovat tehtävässä eduksi. Odotamme sinulta lisäksi tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta.

Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne kuuluvat vahvuuksiisi ja sinulla on kykyä luoda puitteet hyvälle yhteistyölle.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Juha Vesanen, puh.050 464 8950, tai VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hae tehtävää 30.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Kouvola Hakemukset: https://careers.fi/caverion/add_application.cgi?job_id=3850&language=fin Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kouvola

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltopäällikkö, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola , osoitteessa Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa