Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Suomi Oy Teknologia Vantaa Haemme Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme ammattitaitoista automaatio-huoltopäällikköä. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme päivittäisistä automaatiojärjestelmien ennakkohuolto-, viankorjaus- ja pienprojektitöiden tuloksellisesta toteutuksesta sekä oman asentaja-/asiantuntijatiimin esimiestehtävistä. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu töiden suunnittelu, organisointi ja valvonta. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Sinulla on mieluiten useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kerava ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nurmijärvi ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sipoo ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusula ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Espoo LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kerava LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nurmijärvi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sipoo LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusula LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Espoo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kerava koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nurmijärvi koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sipoo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusula koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Espoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kerava ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nurmijärvi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Sipoo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Tuusula ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Espoo päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Kerava päällikkötason positiot Nurmijärvi päällikkötason positiot Sipoo päällikkötason positiot Tuusula päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Espoo ICT-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltopäällikkö, automaatio, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus