Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus


Caverion Suomi Oy
Teknologia
Vantaa
Haemme Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme ammattitaitoista automaatio-huoltopäällikköä. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme päivittäisistä automaatiojärjestelmien ennakkohuolto-, viankorjaus- ja pienprojektitöiden tuloksellisesta toteutuksesta sekä oman asentaja-/asiantuntijatiimin esimiestehtävistä.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu töiden suunnittelu, organisointi ja valvonta. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Sinulla on mieluiten useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä sekä vankka automaatioalan tuntemus. Teknisen alan koulutustausta (esim. insinööri tai teknikko) katsotaan eduksesi, mutta olet voinut saavuttaa pätevyytesi myös työelämässä.

Tehtävä edellyttää hyviä perus ATK-taitoja ja valmiuksia oppia uusia järjestelmiä. Arvostamme myös organisointikykyä sekä valmiuksia toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävää 3.11.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Vantaa Hakemukset: https://careers.fi/caverion/add_application.cgi?job_id=3861&language=fin Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 03.11.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltopäällikkö, automaatio, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa