Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

T.R.Björkbom-Trading Oy

Lauttasaari (00200)

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

HITSAUSTAITOINEN ASENTAJA

Caverion Suomi Oy, Helsinki

Haemme nyt pääkaupunkiseudun aluerakentamiskohteisiimme hitsaustaitoista asentajaa. Tehtävässä toimit hitsaajana / asentajana Envac-jätteenkeräysjärjestelmien asennuksissa. Työ on pääsääntöisesti ulkotyötä.

Tehtävä edellyttää luokkahitsaajan pätevyyttä (vähintään D-luokka) sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta tai vahvaa työkokemusta. Eduksi katsotaan myös kokemus esim. kaukolämpö- tai maakaasuputkistoasennuksista, sekä englannin- tai ruotsinkielen taito.

Ennen lopullista valintaa työnhakija suorittaa näyttökokeen hitsaustaidoista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Käynnissä olevien projektien toimitukset jatkuvat aina 2030-luvulle saakka, joten tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä pitkälle tulevaisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Harri Heikkilä, puh. 050 390 0220, tai VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hae tehtävään 21.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Web-osoite: http://www.caverion.fi Työnantaja: Caverion Oyj Sijainti: 00620 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Harri Heikkilä, puh.050 390 0220, tai Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi. Hakemukset: https://careers.fi/caverion/add_application.cgi?language=fin&job_id=3840 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00620 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaustaitoinen asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00620 - Helsinki , osoitteessa 00620 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa