Duunitori suosittelee
Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Suomi Oy Projektikeskus Helsinki Haemme nyt pääkaupunkiseudun aluerakentamiskohteisiimme hitsaustaitoista asentajaa. Tehtävässä toimit hitsaajana / asentajana Envac-jätteenkeräysjärjestelmien asennuksissa. Työ on pääsääntöisesti ulkotyötä. Tehtävä edellyttää luokkahitsaajan pätevyyttä (vähintään D-luokka) sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta tai vahvaa työkokemusta. Eduksi katsotaan myös kokemus esim. kaukolämpö- tai maakaasuputkistoasennuksista, sekä englannin- tai ruotsinkielen taito. Ennen lopullista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Sipoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaustaitoinen asentaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa