Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus


Caverion Suomi Oy
Projektikeskus
Helsinki
Haemme nyt pääkaupunkiseudun aluerakentamiskohteisiimme hitsaustaitoista asentajaa. Tehtävässä toimit hitsaajana / asentajana Envac-jätteenkeräysjärjestelmien asennuksissa. Työ on pääsääntöisesti ulkotyötä.

Tehtävä edellyttää luokkahitsaajan pätevyyttä (vähintään D-luokka) sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta tai vahvaa työkokemusta. Eduksi katsotaan myös kokemus esim. kaukolämpö- tai maakaasuputkistoasennuksista, sekä englannin- tai ruotsinkielen taito.

Ennen lopullista valintaa työnhakija suorittaa näyttökokeen hitsaustaidoista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Käynnissä olevien projektien toimitukset jatkuvat aina 2030-luvulle saakka, joten tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä pitkälle tulevaisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Harri Heikkilä, puh.050 390 0220, tai VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hae tehtävään 21.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://careers.fi/caverion/add_application.cgi?job_id=3840&language=fin Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaustaitoinen asentaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa