Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Caverion Suomi Oy Rovaniemi Haemme nyt automaatioasentajaa Rovaniemelle. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä pääasiassa Lapin läänin alueella. Toimenkuvaasi kuuluu kiinteistöautomaatiojärjestelmien asennus, korjaus-, huolto- sekä käyttöönottotyöt. Tehtävä edellyttää automaatioasentajan tai sähköasentajan koulutusta sekä kokemusta huoltotoiminnasta ja vianhausta. Tunnet jonkin rakennusautomaatiomerkin laitteet ja toiminnan mielellään ohjelmointitasoisesti. Edellytämme lisäksi kiinteistötekniikan ja LVI-prosessien tuntemusta. Olet tottunut ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kemijärvi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kittilä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Kolari sähkö- ja automaatioalan tehtävät Pelkosenniemi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Pello sähkö- ja automaatioalan tehtävät Posio sähkö- ja automaatioalan tehtävät Ranua sähkö- ja automaatioalan tehtävät Rovaniemi sähkö- ja automaatioalan tehtävät Sodankylä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Tervola sähkö- ja automaatioalan tehtävät Ylitornio Asennus, huolto ja puhtaanapito Kemijärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Kittilä Asennus, huolto ja puhtaanapito Kolari Asennus, huolto ja puhtaanapito Pelkosenniemi Asennus, huolto ja puhtaanapito Pello Asennus, huolto ja puhtaanapito Posio Asennus, huolto ja puhtaanapito Ranua Asennus, huolto ja puhtaanapito Rovaniemi Asennus, huolto ja puhtaanapito Sodankylä Asennus, huolto ja puhtaanapito Tervola Asennus, huolto ja puhtaanapito Ylitornio sähkö- ja automaatioalan tehtävät Asennus, huolto ja puhtaanapito Kemijärvi Kittilä Kolari Pelkosenniemi Pello Posio Ranua Rovaniemi Sodankylä Tervola Ylitornio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioasentaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa