Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus


Caverion Suomi Oy
Rovaniemi
Haemme nyt automaatioasentajaa Rovaniemelle. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä pääasiassa Lapin läänin alueella. Toimenkuvaasi kuuluu kiinteistöautomaatiojärjestelmien asennus, korjaus-, huolto- sekä käyttöönottotyöt.

Tehtävä edellyttää automaatioasentajan tai sähköasentajan koulutusta sekä kokemusta huoltotoiminnasta ja vianhausta. Tunnet jonkin rakennusautomaatiomerkin laitteet ja toiminnan mielellään ohjelmointitasoisesti. Edellytämme lisäksi kiinteistötekniikan ja LVI-prosessien tuntemusta.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä ongelmanratkaisukykyä. Tehtävässä tarvitaan myös omaa autoa ja matkustusvalmiutta Pohjois-Suomessa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jari Jussinniemi, puh. 050 518 5020.
Hae tehtävää 30.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Työnantaja: Caverion Sijainti: Rovaniemi Hakemukset: https://careers.fi/caverion/add_application.cgi?job_id=3858&language=fin Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Caverion

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rovaniemi

Yritystiedot

Toiminimi Caverion Oyj Y-tunnus 2534127-4 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu Rinnakkaistoiminimet Caverion NE, Caverion Building Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

0 €

Liiketoiminnan tulos

-2 215 540 € 67 %

Henkilöstö

78 8
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioasentaja, on ilmoitettu Caverion -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Caverion. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi , osoitteessa Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa