Ilmoitus jätetty 05.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Studentwork etsii asiakkaalleen Carunalle kesäharjoittelijaa teknisen asiakasneuvojan tehtävään Espoon Leppävaaraan kesälle 2017. Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoyritys 20 prosentin markkinaosuudellaan. Yhtiön sähköverkkoa on ympäri Suomen ja sähköverkon yhteispituus on melkein 80 000 kilometriä. Carunalla 650 000 yksityis- ja yritysasiakasta ja Leppävaaran toimipisteessä n. 270 työntekijää. Carunan arvoja ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiakasneuvonta Helsinki asiakasneuvonta Kauniainen asiakasneuvonta Kirkkonummi asiakasneuvonta Nurmijärvi asiakasneuvonta Vantaa asiakasneuvonta Vihti asiakasneuvonta Espoo kesätyö Helsinki kesätyö Kauniainen kesätyö Kirkkonummi kesätyö Nurmijärvi kesätyö Vantaa kesätyö Vihti kesätyö Espoo asiakasneuvonta kesätyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Caruna

Tämä työpaikka, Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut Caruna. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.02.2017. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus