Banner Caruna

Työpaikkakuvaus

Studentwork etsii asiakkaalleen Carunalle kesäharjoittelijaa alueverkon tiimiin Espoon Leppävaaraan kesälle 2017.

Caruna on Suomen suurin sähkönsiirtoyritys 20 prosentin markkinaosuudellaan. Yhtiön sähköverkkoa on ympäri Suomen ja sähköverkon yhteispituus on melkein 80 000 kilometriä. Carunalla 650 000 yksityis- ja yritysasiakasta ja Leppävaaran toimipisteessä n. 270 työntekijää. Carunan arvoja ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus, yhteistyö, tuloksellisuus. Yhtiön liiketoiminnan perusajatuksena on siirtää asiakkaille sähköä vaivattomasti, luotettavasti ja turvallisesti ympäristövaikutukset vastuullisesti huomioon ottaen.

Oletko sinä ”match” tähän tehtävään?

Tulet toimimaan asiantuntijatiimin jäsenenä, jonka tehtäviin kuuluu vastata investointiprojektien läpiviennistä suunnittelusta aina rakennuttamiseen asti. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi projektipäälliköiden avustamista, projektien etenemisen seuraamista sekä järjestelmänhallintaa. Toivottu aloitus tehtävässä on toukokuun aikana ja työt jatkuisivat neljän kuukauden ajan sopimuksen mukaan.

Hakijalta toivomme sähkövoima/sähköverkkotekniikan opintoja. Eduksi on, mikäli olet aiemmin käyttänyt verkkotietojärjestelmää. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja tulet toimeen myös englanninkielellä. Tyyppinä olet aktiivinen työntekijä, joka on innostunut ja kykenevä oppimaan uutta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan linkin kautta. Kesätyöhaku on auki 13.2.2017 asti. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Nyt sinulla on myös loistava tilaisuus päästä kuulemaan enemmän Carunasta ja kesäharjoittelumahdollisuuksista! Studentwork ja Caruna järjestävät yritysesittelyn ja kesätyöinfon maanantaina 30.1.2017 klo 16–18 Carunan toimistolla Espoon Leppävaarassa. Tule paikalle osoittamaan motivaatiotasi työnhakuun!

Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa http://bit.ly/2hLEOe2. Huomaathan, että tilaisuuteen mahtuu paikalle noin 100 henkeä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkasi vahvistetaan viimeistään keskiviikkona 25.1.2017.

Lisätietoja työtehtävistä ja rekrytointiprosessista antaa Studentworkin Marjukka Laakso puhelimitse arkisin kello 13–15 puh. 050 573 2425. Voit lähettää tiedusteluja myös sähköpostitse: [email protected]

Olemme ottaneet rekrytoinneissamme käyttöön videohaastattelun. Sinulle saattaa siis tulla kutsu videohaastatteluun sähköpostitse, ja vastausaikaa on yleensä muutama päivä. Seuraathan siis sähköpostiasi! Videoita käytetään rekrytointiprosessissa samoin kuin muutakin työtehtävään lähettämääsi materiaalia: niihin pääsee tutustumaan rekrytoijan lisäksi myös toimeksiantajan edustajat. Käsittelemme kaikkea tietoa ehdottoman luottamuksellisesti!

Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Caruna Sijainti: Leppävaara, Espoo, Finland Ilmoitus jätetty: 05.01.2017 Haku päättyy: 13.02.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Leppävaara, Espoo, Finland

Yritystiedot

Toiminimi Caruna

Tämä työpaikka, Kesäharjoittelija, Alueverkko, Espoo, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 05.01.2017 ja sen on julkaissut Caruna. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Leppävaara, Espoo, Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .