Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt viherrakennustyöntekijää asiakasyrityksellemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Päivittäisiä työtehtäviä ovat pihojen uudelleenrakennukset ja pihaparannukset kuten kivetykset, istutukset ja leikkivälineiden asennukset. Työkohteet sijaitsevat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Mynämäki talonrakennus Naantali talonrakennus Nousiainen talonrakennus Pöytyä talonrakennus Raisio talonrakennus Rusko talonrakennus Turku talonrakennus Aura talonrakennus Kaarina talonrakennus Lieto puutarha- ja viheralan työt Mynämäki puutarha- ja viheralan työt Naantali puutarha- ja viheralan työt Nousiainen puutarha- ja viheralan työt Pöytyä puutarha- ja viheralan työt Raisio puutarha- ja viheralan työt Rusko puutarha- ja viheralan työt Turku puutarha- ja viheralan työt Aura puutarha- ja viheralan työt Kaarina puutarha- ja viheralan työt Lieto viherrakennus Mynämäki viherrakennus Naantali viherrakennus Nousiainen viherrakennus Pöytyä viherrakennus Raisio viherrakennus Rusko viherrakennus Turku viherrakennus Aura viherrakennus Kaarina viherrakennus Lieto talonrakennus puutarha- ja viheralan työt viherrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viherrakennustyöntekijä, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 231 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus