Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme asiakasyrityksellemme varastotyönjohtajaa viihtyisään ja monipuoliseen työympäristöön Jyväskylään. Päivittäinen työ pitää sisällään normaalit varastotyötehtävät mm. tavaroiden vastaanotto, keräily, pakkaus ja purku, jonka lisäksi vastaat työnjohdosta. Työnkuvasi tulisi siis olemaan työhön osallistuva työnjohtaja. Työ on arkipäivätyötä kahdessa vuorossa, työjat 6-14 ja 14-22, viikonloput ovat vapaat. Aikaisempi kokemus varastotöistä, trukilla ajotaito sekä kohtalaiset ATK-taidot vaaditaan. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti! Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi.www.carrot.fi Carrot - meillä on töitä
Työ alkaa:
Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työnantaja: Carrot Sijainti: Keski-Suomi, Jyväskylä Hakemukset: https://carrot.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=11860122 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keski-Suomi, Jyväskylä

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyönjohtaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Keski-Suomi, Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 185 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa