Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme TYÖNJOHTAJAA Tampereelle. Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta sekä aikaisempaa työnjohdollista kokemusta rakennustyömailta. Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii hyviä organisointi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Pälkäne työnjohtajat Tampere työnjohtajat Ylöjärvi työnjohtajat Hämeenkyrö työnjohtajat Kangasala työnjohtajat Lempäälä työnjohtajat Nokia työnjohtajat Orivesi työnjohtajat Pirkkala maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Pälkäne maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Tampere maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Ylöjärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Hämeenkyrö maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Kangasala maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Lempäälä maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Nokia maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Orivesi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Pirkkala johtajapositiot Pälkäne johtajapositiot Tampere johtajapositiot Ylöjärvi johtajapositiot Hämeenkyrö johtajapositiot Kangasala johtajapositiot Lempäälä johtajapositiot Nokia johtajapositiot Orivesi johtajapositiot Pirkkala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Pälkäne työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Tampere työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Ylöjärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hämeenkyrö työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kangasala työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Lempäälä työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Nokia työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Orivesi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Pirkkala työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja (rakennustyömaa), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa