Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu, Suomen yhdeksänneksi suurin henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa maanrakennukseen Tehtävään valittu henkilö osallistuu työnjohdon lisäksi myös urakkalaskentaan. Valittavalta henkilöltä odotamme: - vankkaa kokemusta maanrakennusalalta- työnjohtokokemusta- urakkalaskenta kokemusta- yhteistyökykyä- oma-aloitteisuutta- hyviä sosiaalisia taitoja Valitulla henkilöllä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen vuokra-ajan jälkeen Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai kotisivuillamme www.carrot.fi. Kerro hakemuksessa tämänhetkinen tilanteesi ja lisää liitteeksi mahdollisesti ansioluettelosi. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Rauno Viitasalo 0503427175
Työ alkaa:
Työnantaja: Carrot Sijainti: Pori Ilmoitus jätetty: 05.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pori

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja maanrakennus, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 05.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Pori , osoitteessa Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 165 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus