Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme myyntihenkisiä tuoteasiantuntijoita elintarvikealan tuotteen esittelyyn ja myyntiin Pohjois-Suomen alueelle. Edellytämme aiempaa asiakaspalvelu-, promootio-, tai myyntikokemusta. Aikaisempi työkokemus ja tuotteiden tuntemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kajaani asiantuntijatehtävät ja konsultointi Siikalatva asiantuntijatehtävät ja konsultointi Paltamo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sotkamo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vaala asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sonkajärvi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vieremä asiantuntijatehtävät ja konsultointi Pyhäntä markkinointi Kajaani markkinointi Siikalatva markkinointi Paltamo markkinointi Sotkamo markkinointi Vaala markkinointi Sonkajärvi markkinointi Vieremä markkinointi Pyhäntä asiantuntijatehtävät ja konsultointi markkinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuoteasiantuntija, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 224 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus