Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Kangasalle TEOLLISUUSHITSAAJAA/ASENTAJAA Pääasiallisena tehtävänä on kaukolämmön ja kaukojäähdytyksen alajakokeskuksien valmistus kytkentäkaavioiden mukaan sekä mustan teräsputken hitsaus pyörityspöydässä mag-menetelmällä. Hakijoilta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Pälkäne lvi-alan työt Tampere lvi-alan työt Padasjoki lvi-alan työt Valkeakoski lvi-alan työt Kuhmoinen lvi-alan työt Kangasala lvi-alan työt Lempäälä lvi-alan työt Orivesi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pälkäne LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tampere LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Padasjoki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Valkeakoski LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kuhmoinen LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kangasala LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lempäälä LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Orivesi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pälkäne tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tampere tehdas- ja tuotantotyöntekijät Padasjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Valkeakoski tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kuhmoinen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kangasala tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lempäälä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Orivesi asennus, huolto ja puhtaanapito Pälkäne asennus, huolto ja puhtaanapito Tampere asennus, huolto ja puhtaanapito Padasjoki asennus, huolto ja puhtaanapito Valkeakoski asennus, huolto ja puhtaanapito Kuhmoinen asennus, huolto ja puhtaanapito Kangasala asennus, huolto ja puhtaanapito Lempäälä asennus, huolto ja puhtaanapito Orivesi puu- ja metallialan tehtävät Pälkäne puu- ja metallialan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät Padasjoki puu- ja metallialan tehtävät Valkeakoski puu- ja metallialan tehtävät Kuhmoinen puu- ja metallialan tehtävät Kangasala puu- ja metallialan tehtävät Lempäälä puu- ja metallialan tehtävät Orivesi lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt tehdas- ja tuotantotyöntekijät asennus, huolto ja puhtaanapito puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusputkihitsaaja/asentaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.01.2017. Työpaikka sijaitsee Kangasala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 164 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus