Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Esimme yhteistyöyrityksillemme Siilinjärvelle ja Toivalaan , metalliteollisuuteen teollisuusmaalaria.Tehtävät on osien ja metallirakenteiden maalaaminen, laatuvaatimus lopputuloksen ja kiillon osalta hyvä. - Korkeapaineruiskutus. - Hiekkapuhallus. - Metallialan työkokemus eduksi. Työturvallisuuskortti ym pakolliset.Myös trukin, siltanosturin (6 - 25tn) käyttökokemus eduksi. Jätä hakemus www.carrot.fi Lisätiedot: Ark: 09 - 16 Mikko Tujamola 0400318303Työ alkaa:sop.mukaan...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Juankoski talonrakennus Kuopio talonrakennus Lapinlahti talonrakennus Leppävirta talonrakennus Maaninka talonrakennus Rautavaara talonrakennus Siilinjärvi talonrakennus Suonenjoki talonrakennus Tervo talonrakennus Tuusniemi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Juankoski tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kuopio tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lapinlahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Leppävirta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Maaninka tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rautavaara tehdas- ja tuotantotyöntekijät Siilinjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Suonenjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tervo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tuusniemi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Juankoski rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kuopio rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lapinlahti rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Leppävirta rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Maaninka rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Rautavaara rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Siilinjärvi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Suonenjoki rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tervo rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusniemi talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Juankoski Kuopio Lapinlahti Leppävirta Maaninka Rautavaara Siilinjärvi Suonenjoki Tervo Tuusniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusmaalari, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 151 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus