Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Esimme yhteistyöyrityksillemme Siilinjärvelle ja Toivalaan , metalliteollisuuteen teollisuusmaalaria.Tehtävät on osien ja metallirakenteiden maalaaminen, laatuvaatimus lopputuloksen ja kiillon osalta hyvä. - Korkeapaineruiskutus. - Hiekkapuhallus. - Metallialan työkokemus eduksi. Työturvallisuuskortti ym pakolliset.Myös trukin, siltanosturin (6 - 25tn) käyttökokemus eduksi. Jätä hakemus www.carrot.fi Lisätiedot: Ark: 09 - 16 Mikko Tujamola 0400318303Työ alkaa:sop.mukaan...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Juankoski talonrakennus Kuopio talonrakennus Lapinlahti talonrakennus Leppävirta talonrakennus Maaninka talonrakennus Rautavaara talonrakennus Siilinjärvi talonrakennus Suonenjoki talonrakennus Tervo talonrakennus Tuusniemi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Juankoski tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kuopio tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lapinlahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Leppävirta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Maaninka tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rautavaara tehdas- ja tuotantotyöntekijät Siilinjärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Suonenjoki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tervo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tuusniemi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Juankoski rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kuopio rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lapinlahti rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Leppävirta rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Maaninka rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Rautavaara rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Siilinjärvi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Suonenjoki rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tervo rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusniemi talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusmaalari, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 168 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus