Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Naantaliin telineasentajia. Valittaville henkilöille järjestetään asunto sekä päivärahat. Odotamme hakijoilta: - Ainakin jonkin verran kokemusta telineasennuksista - Rohkeaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Tyrnävä Asennus, huolto ja puhtaanapito Utajärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Hailuoto Asennus, huolto ja puhtaanapito Ii Asennus, huolto ja puhtaanapito Kempele Asennus, huolto ja puhtaanapito Liminka Asennus, huolto ja puhtaanapito Lumijoki Asennus, huolto ja puhtaanapito Muhos Asennus, huolto ja puhtaanapito Oulu Asennus, huolto ja puhtaanapito Pudasjärvi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tyrnävä rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Utajärvi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Hailuoto rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Ii rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kempele rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Liminka rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lumijoki rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Muhos rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Oulu rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pudasjärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tyrnävä Utajärvi Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Pudasjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Telineasentaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 154 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa