Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Taksi- ja pikkubussin kuljettajaa -Hakijalta edellytetään reipasta, positiivista sekä iloista ja asiakspalveluhenkistä asennetta -Luotettavuutta -Sujuvaa ruotsin- ja suomenkielen taitoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilötieliikenteen kuljetus Isokyrö henkilötieliikenteen kuljetus Laihia henkilötieliikenteen kuljetus Maalahti henkilötieliikenteen kuljetus Mustasaari henkilötieliikenteen kuljetus Vaasa henkilötieliikenteen kuljetus Vöyri kevyt tavaraliikenne Isokyrö kevyt tavaraliikenne Laihia kevyt tavaraliikenne Maalahti kevyt tavaraliikenne Mustasaari kevyt tavaraliikenne Vaasa kevyt tavaraliikenne Vöyri raskas tavaraliikenne Isokyrö raskas tavaraliikenne Laihia raskas tavaraliikenne Maalahti raskas tavaraliikenne Mustasaari raskas tavaraliikenne Vaasa raskas tavaraliikenne Vöyri henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne Isokyrö Laihia Maalahti Mustasaari Vaasa Vöyri .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Taksinkuljettaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa