Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Promoottori

Face2face

Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme nyt asiakasyrityksellemme särmääjää määräaikaiseen työsuhteeseen. Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta särmäämisestä. Metallialan koulutus on eduksi, mutta tärkeää on myös rautainen asenne ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Mynämäki kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Naantali kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Nousiainen kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Pöytyä kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Raisio kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Rusko kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Turku kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Aura kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Kaarina kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Lieto tehdas- ja tuotantotyöntekijät Mynämäki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Naantali tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nousiainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pöytyä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Raisio tehdas- ja tuotantotyöntekijät Rusko tehdas- ja tuotantotyöntekijät Turku tehdas- ja tuotantotyöntekijät Aura tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kaarina tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lieto puu- ja metallialan tehtävät Mynämäki puu- ja metallialan tehtävät Naantali puu- ja metallialan tehtävät Nousiainen puu- ja metallialan tehtävät Pöytyä puu- ja metallialan tehtävät Raisio puu- ja metallialan tehtävät Rusko puu- ja metallialan tehtävät Turku puu- ja metallialan tehtävät Aura puu- ja metallialan tehtävät Kaarina puu- ja metallialan tehtävät Lieto kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Särmääjä, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 155 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa