Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme huoltamo/ rengasalan asiakasyrityksillemme nyt rengasasentajia syksysesonkiin 2016 Kuopion, Jyväskylän, Joensuun, Siilinjärven, Suonenjoen alueelle sekä lähikuntiin! Hakijalta odotamme: - Motivoitunutta asennetta, reippaaseen ja vastuulliseen työskentelyyn. - Kokemusta vastaavista tehtävistä. - Omatoimista ja itsenäistä työskentelytapaa. - Asiakaspalvelutaitoja. Hae paikkaa pikaisesti kotisivujemme kautta www.carrot.fi Hakijoille ilmoitetaan mahdollisesta haastatteluajasta puhelimitse lokakuu 2016 loppuun mennessä.
Työ alkaa:
Sopimuksen mukaan
Työnantaja: Carrot Sijainti: Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo Hakemukset: https://carrot.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=8106147 Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rautalampi , osoitteessa Etelä-Savo, Keski-Suomi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 185 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa