Duunitori suosittelee
Sähkö-/automaatioasentaja, Ball Beverage Packaging Mäntsälä

Adecco Finland

Finland

Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme asiakasyrityksellemme Poriin kahta rengasasentajaa kiireapulaisiksi syksyn renkaanvaihtosesonkiin. Työ kestää noin kuukauden. Toivomme sinulta kokemusta rengasasennuksista, mielenkiintoa autoja kohtaan, hyvää asiakaspalveluasennetta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Lavia ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Luvia ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Merikarvia ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nakkila ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pomarkku ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pori ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Siikainen ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Ulvila asennus, huolto ja puhtaanapito Lavia asennus, huolto ja puhtaanapito Luvia asennus, huolto ja puhtaanapito Merikarvia asennus, huolto ja puhtaanapito Nakkila asennus, huolto ja puhtaanapito Pomarkku asennus, huolto ja puhtaanapito Pori asennus, huolto ja puhtaanapito Siikainen asennus, huolto ja puhtaanapito Ulvila ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentaja (Haku päättynyt), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 156 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus