Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Työpaikkakuvaus

Carrot Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme Uudenmaan alueelle kattoremonttien B2C-myyjää osaksi nuorekasta myyntitiimiä. Työhön kuuluu remonttikokonaisuuksien myynti, kohteiden kartoitus sekä remonttien suunnittelu yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea reipasta ja ulospäinsuuntautunutta luonnetta sekä yrittäjähenkistä asennetta myyntityöhön. Etuna katsomme näytöt menestyksekkäästä myyntityöstä ja/tai kokemuksen rakennusalalta. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on seuraavia ominaisuuksia oma-aloitteisuutta ja rautaista asennetta myyntityötä kohtaan oma auto ja valmius matkatöihin Tarjoamme kannustavan palkkausmallin (pohja+provisio), mukavan työyhteisön sekä aitiopaikan kehittyä myynnin ammattilaiseksi kasvavassa yrityksessä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi pian. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi. www.carrot.fi Lisätiedot arkisin klo 8-16 Pyry Pistokoski, 0406745190
Työ alkaa:
Heti sopivien tekijöiden löydyttyä
Työnantaja: Carrot Sijainti: Uusimaa Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Remonttimyyjä, Uusimaa, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 231 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus