Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme nyt Joensuun alueelle Raskaskalustoasentajaa! Meillä olisi edelleen työpaikka ammattitaitoiselle raskaskalustoasentajalle. Tarjolla on monipuolisia raskaankaluston huolto- ja korjaustöitä, pidempään työsuhteeseen ja isohkoon huoltokorjaamoon. Arvostamme: - Kokemusta, joustavuutta sekä alan koulutusta. - Ajoneuvosähköasentajan kokemusta, valmiutta tai koulutusta. - Yleisiä raskaankaluston hydrauliikka ja paineilmakorjauksen hallintaa. - Asennetta olla hyvä ja kehittyvä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Lieksa Asennus, huolto ja puhtaanapito Liperi Asennus, huolto ja puhtaanapito Rääkkylä Asennus, huolto ja puhtaanapito Tohmajärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Ilomantsi Asennus, huolto ja puhtaanapito Joensuu Asennus, huolto ja puhtaanapito Kontiolahti Asennus, huolto ja puhtaanapito Lieksa Liperi Rääkkylä Tohmajärvi Ilomantsi Joensuu Kontiolahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raskaankaluston asentaja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 166 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa