Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme hakevat kauttamme rakennussiivoojaa Hakijoilta odotetaan. -kokemusta siivouksesta-kykyä itsenäiseen työntekoon-oma-aloitteisuutta-positiivista asennetta-yhteistyökykyä-halua ja kykyä oppia uusia asioita -työturvallisuuskortti pakollinen Paikka täytetään heti kun sopiva työntekijä löytyy. Jos kiinnostuit työpaikasta jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta taikotisivuillamme www.carrot.fi kyseisen työpaikan kohdalta. Kerrohakemuksessa tämänhetkinen tilanteesi ja lisää liitteeksi mahdollisestiansioluettelosi. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluihinkutsuttaviin henkilöihin. Rauno Viitasalo 0503427175 Paikka täytetään heti kun sopiva työntekijä löytyy. Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettuhenkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys.Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavatja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.
Työ alkaa:
Työnantaja: Carrot Sijainti: Pori Hakemukset: https://carrot.likeit.fi/jsp/duuni/Application.jsp?id=0®ister=1&advertId=9671061 Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Carrot

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pori

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

880 000 € -28 %

Liiketoiminnan tulos

60 000 € -26 %

Henkilöstö

5 5

Liikevoitto-%

7 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja (Haku päättynyt), on ilmoitettu Carrot -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori , osoitteessa Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 182 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa