Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme loppusiivoukseen ammattitaitoista rakennussiivoojaa Hakijoilta odotetaan. -kokemusta rakennussiivouksesta-kykyä itsenäiseen työntekoon-oma-aloitteisuutta-positiivista asennetta-yhteistyökykyä-halua ja kykyä oppia uusia asioita -työturvallisuuskortti pakollinen Paikka täytetään heti kun sopiva työntekijä löytyy. Jos kiinnostuit työpaikasta jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta taikotisivuillamme www.carrot.fi kyseisen työpaikan kohdalta. Kerrohakemuksessa tämänhetkinen tilanteesi ja lisää liitteeksi mahdollisestiansioluettelosi. Otamme puhelimitse yhteyttä haastatteluihinkutsuttaviin henkilöihin. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Lavia kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Luvia kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Merikarvia kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Nakkila kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Pomarkku kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Pori kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Siikainen kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Ulvila siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lavia siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Luvia siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Merikarvia siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nakkila siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pomarkku siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pori siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Siikainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ulvila kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.01.2017. Työpaikka sijaitsee Pori . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 165 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus