Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Henkilöstöpalvelut on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Etsimme ammattitaitoisia rakennussiivoojia Järvenpäähän kerrossiivoukseen. Työssä tarvitset:-Työturvallisuuskortti-Täysi ikäisyys (18 vuotta)-Hyvää fyysistä kuntoa Tarjoamme:-Kilpailukykyisen palkan-Hyvät työkaveritEduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden.Täytä hakemus netistä! Katso ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Tuusula kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Järvenpää kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Mäntsälä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tuusula siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Järvenpää siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Mäntsälä kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja. Järvenpää, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 172 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus