Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 02.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet. Haemme nyt asiakasyrityksellemme rakennuspeltiseppää. Työhön haetaan itsenäistä ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on aiempaa kokemusta rakennuspeltisepän töistä. Toimit asentajana eri asiakaskohteissa, kohteet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Paimio talonrakennus Parainen talonrakennus Sauvo talonrakennus Turku talonrakennus Kaarina talonrakennus Lieto puu- ja metallialan tehtävät Paimio puu- ja metallialan tehtävät Parainen puu- ja metallialan tehtävät Sauvo puu- ja metallialan tehtävät Turku puu- ja metallialan tehtävät Kaarina puu- ja metallialan tehtävät Lieto muut käsityöalan tehtävät Paimio muut käsityöalan tehtävät Parainen muut käsityöalan tehtävät Sauvo muut käsityöalan tehtävät Turku muut käsityöalan tehtävät Kaarina muut käsityöalan tehtävät Lieto talonrakennus puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Carrot Palvelut Oy Y-tunnus 2162727-5 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennuspeltiseppä, on ilmoitettu Carrot -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Carrot. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kaarina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 153 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus